Nordiskt huvudkontor till Solna

1 december placerar läkemedelsbolaget Bristol-Myers Squibb sitt nordiska huvudkontor i Mengus fastighet Solna Gate. Där har de tecknat ett femårigt hyresavtal om 2 400 kvadratmeter.

Skriven av Therese Aronsson 2012-09-10 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Moderna lokaler. "Vi är mycket nöjda med att ha funnit moderna lokaler med närhet till goda kommunikationer för vårt nordiska huvud­ kontor", säger Jacopo Andreose.
Bild: Mengus


Bristol-Myers Squibb är ett biopharmaföretag med fokus på utveckling av läkemedel mot sjukdomar som alzheimer/demens, psykiska sjukdomar, cancer, diabetes, fetma, hepatit, hiv och hjärt- och kärlsjukdomar.

– Vi är mycket nöjda med att ha funnit moderna lokaler med närhet till goda kommunikationer för vårt nordiska huvudkontor och vi ser fram mot flytten. Solna Gate har ett omfattande serviceutbud vilket är viktigt för att vår personal och våra samarbetspartners ska trivas i fastigheten, säger Jacopo Andreose, nordisk vd på Bristol-Myers Squibb.

– Att ytterligare ett av världens ledande läkemedelsbolag väljer att flytta till Solna Gate ser vi som ett kvitto på att hyresgästerna uppskattar såväl läget som fastighetens kvalitéer, säger Hansi Danroth, senior partner vid Mengus.

Övriga större hyresgäster i fastigheten, som rymmer 35 000 kvadratmeter, är Axfood, Abbott Scandinavia, Covidien, DNV, Gilead Sciences, Glaxo Smith Kline samt Travellink.

DTZ och Newsec har varit rådgivare i processen.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration