ISS väljer nyproducerat

Den 30 september flyttar ISS Växtinredning in i den nybyggda fastigheten på Bäckavägen 18. Som ska bli en modern lageranläggning.

Skriven av Therese Aronsson 2012-05-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild


Bild: Brostaden


ISS hyr halva den 3 400 kvadratmeter stora fastigheten som ägs av Brostaden. Den resterande halvan är fortfarande ledig.

– Det är roligt att se att våra nyproducerade byggnader hyrs ut till ett så starkt varumärke som ISS. Dessutom tyder den här uthyrningen på att det finns en stark marknad och efterfrågan för lageranläggningar, ­säger Anders Nilsson, vd på Brostaden.

– Det här innebär att vi får ändamålsenliga lokaler som är anpassade efter våra särskilda behov för hantering av växter. Inte minst ser vi möjligheter till betydligt bättre logistik, vilket kommer att öka effektiviteten och göra vår vardag enklare. Att Brostaden dessutom beskriver sig som Europas grönaste fastighetsbolag känns extra roligt för oss, säger Mari Tuveson, verksamhetschef på ISS Växtinredning.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration