Kopparhuset på Avenyn får nya hyresgäster

Vigårda, en snabbmatsrestaurang med fokus på enkel, snabb och nyttig mat öppnar på Avenyn 29 i januari.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2015-08-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Snabbmatsrestaurangen Vigårda öppnar i januari nästa år.
Bild: Vigårda


En månad senare öppnar en sportbutik med ­fokus på träningskläder från amerikanska sportmärket Under Armour i Kopparhuset. Sportbutiken kommer att hyra en lokal på 500 kvadratmeter, medan Vigårda flyttar in i en 400 kvadratmeter stor lokal. Bakom restaurangen står kockarna Melker Andersson och Danyel Couet. Vigårda finns sedan tidigare i Stockholm och Malmö.

– Det är väldigt roligt att vi nu fyller på Avenyn med ytterligare två starka koncept som båda tillför något unikt och nytt till vår paradgata och Göteborg. Tillsammans med de redan etablerade butikerna kommer de att bidra till Avenyn som en attraktiv mötesplats, säger Thomas Dahl, vice vd på Wallenstam, som äger huset.

Utöver detta är ytterligare två nya etableringar klara att öppna i Wallenstam-lokaler under hösten. Sharper Barber öppnar en salong på Södra Larmgatan 15 i oktober/november och på Teatergatan öppnar ett bageri, St. Agnes, den 1 oktober.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration