Best Transport till Kallebäck

Bud- och transportföretaget Best Transport, med verksamhet i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö, väljer att flytta sin Göteborgsverksamhet till Eklandias fastighet på Mejerigatan i Kallebäck.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2015-08-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Tillträde har redan skett till delar av ytan och vid årsskiftet kommer lokalanpassningar i övriga ytor att vara klara.

– Best Transport sökte efter en lokal med närhet till de stora lederna i centralt läge. Det är glädjande att valet föll på Eklandia och vår fastighet på Mejerigatan som väl uppfyllde deras krav. De var även i behov av en lokal med snabbt tillträde vilket vi är glada över att kunna hjälpa till med, säger Stefan Vilhelmsson, ut­hyrare på Eklandia Fastighets AB.

Colliers var rådgivare till Eklandia vid ut­hyrningen. Christoffer Bladh Nord är projekt­ledare inom Industri & logistik på Colliers:

– Utmärkt läge och lokal för den verksamhet som Best Transport bedriver, närhet till det mesta inom Göteborg och viktiga leder som E20 och väg 27 för effektiv distribution. Det är också extra roligt att Colliers tidigare i år även förmedlade Sandryds, som hyr 6 730 kvadratmeter i samma fastighet, och därmed har bidragit till att minska vakansgraden markant i fastigheten.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration