Gårda Meetingpoint – kontor efter behov

Egen arbetsplats eller enbart business lounge? Göteborgs nya mötesplats, Gårda Meetingpoint, anpassas helt efter hyresgästernas behov. – Det blir en kreativ mötesplats där hyresgästerna endast betalar för den tiden de är här, säger Bert Hansson.

Skriven av Henrik Ekberg 2014-08-03 | Näringsliv

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Attraktivt. Gårda Meetingpoint ligger i Canonhuset i attraktiva Gårda, nära centrum, de större lederna och Landvetter.
Bild: Henrik Ekberg


Gårda Business Hotel blir till årsskiftet dubbelt så stort och förvandlas till Gårda Meetingpoint, ett aktivitetsbaserat kontorshotell för alla typer av verksamheter.
Artikelbild

Bert Hansson och Jochum Löfgren
Bild: Henrik Ekberg


– Vi har fullt uthyrt i dag, men ändå finns det lediga lokaler eftersom vissa är ute och reser eller jobbar på annat håll. Vi vill ge företag möjlighet att hyra det utrymme de behöver. Det blir både mer kostnadseffektivt samtidigt som dynamiken och flödet här förbättras.

Dubbelt så stort


Det nuvarande kontorshotellet har en totalyta på 1 200 kvadratmeter. Våningsplanet under, vars hyresavtal nyligen togs över av Gårda Meetingpoint, är lika stort och kommer under hösten att byggas om till ett aktivitetsbaserat kontor.

– Vi fördubblar därmed kontorsytan. Det nuvarande behåller vi som det är med traditionella kontorsrum. Det nya blir aktivitetsbaserat med flera flexibla arbetsplatser, en stor business lounge, kök, konferensrum och andra ändamålsenliga utrymmen, berättar Jochum Löfgren på Gårda Meetingpoint.

Medlemsavgift


Gårda Meetingpoint är beläget i expansiva Gårda med promenadavstånd till centrum och närhet till de stora lederna och Landvetter.

De båda våningsplanen ska integreras med en interntrappa, vilket gör det möjligt att röra sig fritt och nyttja de olika delarna av kontorshotellet. Som hyresgäst betalar du initialt en medlemsavgift på 1 500 kronor i månaden. För den summan får man tillgång till business loungen och de tjänster som ingår i en full­serviceanläggning.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration