"Man slipper trafiken"

Annika Sjöberg på Fastpartner om läget i Kirseberg/Bulltofta.

Skriven av Henrik Ekberg 2015-06-01 | Näringsliv

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Annika Sjöberg.
Bild: Fastpartner


Vilka är de största fördelarna med att ha sin verksamhet i Kirseberg/Bulltofta?


– Det jag tycker är allra bäst är att man slipper trafiken inne i Malmö, det är väldigt lätt access från både yttre och inre Ringleden. Det går snabbt och enkelt att ta sig ut på E6/E22 och nå olika destinationer. Dessutom är det nära till centrala Malmö, Västra Hamnen, Burlöv, Lund och så vidare. Kirseberg är väldigt charmigt med många färgglada gatuhus och varierande innehåll såsom bostäder blandat med små butiker, skolor, kontor och andra verksamheter. Det är en ­levande stadsdel helt enkelt.

Hur ser du på hyresutvecklingen i området?


– Jag ser området som "up and coming". Kirseberg har en lång, fängslande historia, till exempel fanns där en ättestupa. Det är helt klart ett område under utveckling som har all potential att bli väldigt attraktivt framöver.

Vilka är de viktigaste frågorna för en fortsatt positiv utveckling i området?


– Att både kommun och fastighetsägare satsar för att det ska fortsätta att utvecklas och vara en levande och attraktiv stadsdel.

Hur ser du på er roll i Kirseberg/Bulltofta?


– Vi äger en stor fastighet om 20 000 kvadrat­meter i Kirseberg som tidigare varit tryckeri. I dag har vi blandad verksamhet i huset. Bland annat sitter Grontmeij på stora fina kontorsytor, Netto driver sedan några år tillbaka en butik i fastigheten; vi har kontorshotell, där jag själv valt att sitta och flera andra aktörer med blandad verksamhet. Vi har ett gäng konstnärer som är på väg in i en fantastiskt härlig lokal just nu. Jag har även en del ledig yta – både lager och kontor – där det finns en stor chans att själv vara med att forma sitt utrymme som man vill ha det. Det är helt klart ett hus under utveckling med själ och högt i tak.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration