Tre nya avtal i Hansa

Areim och Capio har tecknat ett nytt tioårigt avtal om cirka 2 050 kvadratmeter i Hansa Compagniet i Malmö.

Skriven av Henrik Ekberg 2016-03-16 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Nya avtal. Capio Citykliniken, Ica och System- bolaget flyttar in i nya lokaler i Areims Hansa.
Bild: Areim


Capio är hyresgäst i Hansa i dag och överenskommelsen innebär att Capio flyttar till nya moderna lokaler på plan fem helt anpassade efter Capios verksamhet. Inflyttning sker sommaren 2016.

– Capio Citykliniken är ett mycket bra komplement till övriga verksamheter i Hansa. Att utveckla vårt samarbete med Capio som hyresgäst bidrar till vårt mål att bygga en ny stark mötesplats i centrala Malmö, säger Therese Rattik, vd på Areim.

Även Ica och Systembolaget har tecknat nya avtal. Ica för en ny livsmedelsbutik om cirka 2 000 kvadratmeter med saluhallskänsla. Systembolaget har tecknat avtal för cirka 1 400 kvadratmeter på nedre plan.

Areim förvärvade Hansa i centrala Malmö hösten 2014 med idén att förädla och förbättra det historiskt starka handelsläge som Hansa har. Utvecklingen av Hansa genomförs i samarbete med HEA Property Partner som på Areims uppdrag ansvarar för utveckling, uthyrning och förvaltning av Hansa.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration