North Sails och Tiger nya i Bibliotekstan

Hufvudstaden förstärker outdoor-segmentet ytterligare i Bibliotekstan och hyr ut till North Sails, som under våren öppnar en 250 kvadratmeter stor butik på Smålandsgatan 20. Butiken blir varumärkets första i Sverige.

Skriven av Henrik Ekberg 2016-03-13 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Etablerar sig i Sverige. North Sails öppnar sin första butik i landet i Bibliotekstan. Även Tiger of Sweden blir ny hyresgäst i det exklusiva kvarteret.
Bild: Hufvudstaden


– Hufvudstaden har som målsättning att erbjuda framgångsrika butiks- och kontorshyresgäster de bästa affärslägena i centrala Stockholm och centrala Göteborg. Outdoor är en viktig del i Bibliotekstan och med en ny North Sails-butik stärker vi det segmentet ytterligare, säger Emanuel Westin, chef för affärsutveckling butik på Hufvudstaden.

Även Tiger of Sweden öppnar en 178 kvadratmeter stor butik på Biblioteksgatan 12.

– Det känns roligt att kunna erbjuda ett svenskt varumärke som satsar på en flaggskeppsbutik på Biblioteksgatan. Detta främjar svenskt mode och stärker Bibliotekstan som shoppingdestination, säger Emanuel Westin.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration