Skoda parkerar i Infra City

Sveriges största återförsäljare av Skoda, Din Bil, hyr drygt 2 300 kvadratmeter moderna och ändamålsenliga lokaler i Infra City för etablering av Nordens största fristående Skoda-anläggning.

Skriven av Henrik Ekberg 2016-03-09 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Skoda. Sveriges största återförsäljare av Skoda, Din Bil, hyr 2 300 kvadratmeter i Profis Infra City.
Bild: Profi Fastigheter


Avtalet innebär att Skoda etablerar en fullskalig flaggskeppsanläggning för ny- och begagnatbilförsäljning samt verkstad med tillträde första juli 2016.

Anläggningen blir Din Bils andra etablering i Infra City där man under 2014 öppnade en enhet för försäljning av Volkswagen. Skodas lokaler ligger i markplan med bästa skyltläge mot E4 där fler än 80 000 bilar passerar dagligen. Din Bil och fastighetsägaren Profi kommer även att inleda ett samarbete kring skapandet av ett kluster för att ladda elbilar i området. Etableringen innebär vidare att Din Bil skapar ett 15-tal nya arbetstillfällen i Upplands Väsby kommun.

– Vi driver redan i dag fyra Skoda-anläggningar i Stockholm, så det känns fantastiskt att vi fått ansvar och möjlighet att etablera ytterligare en modern Skoda-anläggning i Stockholm, med bästa skyltläge mot E4, ­säger Jens Wetterfors, vd för Din Bil Sverige.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration