Newsec flyttar i Göteborg

Newsec Asset Management flyttar i april in på 1 800 kvadratmeter i Hasselbladshuset i Göteborg. Newsec tar därmed de sista vakanta lokalerna i fastigheten.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2016-03-08 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Fullt. Newsec tar de sista vakanta lokalerna i Hasselbladshuset.
Bild: Maria Olsson Äärlaht


– Vår kundbas har ökat under det senaste året och vi har gjort ett antal nyrekryteringar, vilket har lett till att vi växt ur våra befintliga lokaler. Vår flytt till Hasselbladshuset kommer att ge oss flexibla och moderna ­lokaler, säger Mattias Johansson, vd för Newsec Asset Management AB.

Hasselbladshuset, som har en yta om totalt 14 700 kvadratmeter och är beläget på Östra Hamngatan 3/Sankt Eriks Torg 5 i Göteborg, ägs sedan 2014 av pensionsförsäkringsbolaget Alecta. Under 2008 genomfördes en ombyggnation och modernisering av fastigheten, som i dag är miljöklassad enligt Green Building. Det nya hyresavtalet löper under fem år och inflyttning sker i april 2016. Fastigheten förvaltas sedan 2008 av Newsec.

Bland övriga hyresgäster i Hasselbladshuset återfinns Setterwalls ­Advokatbyrå, MQ, Nordic Wellness Göteborg samt restaurangen Swedish Taste.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration