Jollyroom hyr lokal i Tagene

Jollyroom expanderar i Göteborg.
– Nu utökar vi kapaciteten ytterligare för att ta hand om fler kunder och ett bredare sortiment säger Ole Sauar, vd och grundare av Jollyroom.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2015-09-01 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild


Bild: Eklandia


E-handelsbolaget Jollyroom som säljer baby- och barnartiklar expanderar i Göteborg och etablerar ytterligare en logistikanläggning om 9 500 kvadratmeter. I januari 2016 tillträder Jollyroom lokalen på Tagenevägen 35, som har ett exponerat läge längs E6:an. Uthyrare än Eklandia.

– Nu utökar vi kapaciteten ytterligare för att ta hand om fler kunder och ett bredare sortiment. Vi disponerar redan grannbyggnaden på 11 300 kvadratmeter och kommer med detta att få en samlad kontors- och logistik­anläggning på 20 800 kvadratmeter, säger Ole Sauar, vd och grundare av Jollyroom.

– Vi är glada över att kunna hjälpa Jollyroom att expandera sin verksamhet i Göteborg och välkomnar dem som hyresgäst till Eklandia, säger Stefan Vilhelmsson, uthyrare på Eklandia Fastighets AB.

CBRE var rådgivare i uthyrningen.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration