Första spadtaget för Gränby Köpstad taget

En ny McDonald’s blir först ut i Gränby Köpstad, en storsatsning som Atrium Ljungberg ligger bakom.

Skriven av Nicklas Tollesson 2013-08-25 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Gränby Köpstad
Bild: Atrium Ljungberg


Med Gränby Köpstad vill Atrium Ljungberg skapa ett sammanhängande handelsområde för cirka 50 000 kvadratmeter rationell volymhandel som kompletterar redan befintliga Gränby Centrum, som Atrium Ljungberg också äger.

– Vårt mål är att Gränby i framtiden ska utgöra en nytänkande, miljösmart och expansiv stadsdel i storstaden Uppsala. Nu tar vi det första spadtaget för Gränby Köpstad och därmed ett steg närmare den visionen. Att McDonald’s som första aktör har valt att etablera sig här är mycket glädjande och kommer att bidra till att öka attraktiviteten för andra aktörer, säger Ingalill Berglund, vd för Atrium Ljungberg.

Restaurangen i Gränby Köpstad blir McDonald’s femte i Uppsala.

– Den nya restaurangen kommer att erbjuda våra gäster en modern och tilltalande restaurangupplevelse och samtidigt skapa cirka 60 nya arbetstillfällen. Gränby Köpstads läge, mitt i ett område med stora utvecklingsmöjligheter och närheten till Uppsala och E4:an, innebär något av ett drömläge för våra gäster, oavsett om de är Uppsalabor, pendlare eller långväga resenärer, säger Kjell-Arne Forsberg, etableringschef på McDonald’s.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration