Skandia flyttar till Bokbindaren

Skandia blir den tredje hyresgästen i Lundbergs nya kontorshus i kvarteret Bokbindaren i centrala Linköping.

Skriven av Nicklas Tollesson 2013-04-21 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

90 procent uthyrt Handelsbanken, KPMG och Skandia flyttar om ungefär ett år in i Lundbergs kontorsprojekt i kvarteret Bokbindaren i Linköping.
Bild: Strategisk Arkitektur


Skandia flyttar in på 1 500 kvadratmeter. Sedan tidigare är det klart att också Handelsbanken och KPMG flyttar in när huset står klart under våren 2014.

– Vi driver Sveriges bästa kundservice här i Lin­köping och det är mycket glädjande att vi hittat en kontorslösning där vi kan utveckla vår verksamhet, ­säger Georgios Godamanis, kundservicechef på Skandia.

– Fastigheten har bästa läge i centrala Linköping och blir dessutom miljöklassad på en hög nivå, vilket passar oss utmärkt.

Lundbergs inledde 2012 bygget av kontorsfastigheten i kvarteret Bokbindaren i Linköping, samma kvarter som idag innehåller bland annat Näringslivets Hus.

– Vi är mycket glada att Skandia väljer att flytta till Linköpings modernaste kontorsfastighet. Handelsbanken, KPMG och Skandia bildar ett spännande kluster i kvarteret Bokbindaren. Fastigheten är nu uthyrd till 90 procent. Närheten till Näringslivets Hus stärker klustret ytterligare, säger Roger Ekström, vice vd i Fastig­hets AB L E Lundberg.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration