Profi hyr ut i Caroli – nu nästan fullt

Profi Fastigheter har hyrt ut ytterligare cirka 2 200 kvadratmeter handels- och restaurangyta i Kvarteret Caroli för inflyttning under kvartal fyra.

Skriven av Sofia Grymer 2013-11-25 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Nya kontrakt. Profi Fastigheter har tecknat kontrakt i kvarteret Caroli med Bianchi Café, G-Star, Dressmann med flera, för inflytt under årets fjärde kvartal.
Bild: Therese Aronsson


I och med uthyrningarna är Caroli nu fyllt till 97 procent. Det nya Kvarteret Caroli, som ägs av Profi Fastig­heter, har stort fokus på service, mat och mode. Profi Fastigheter har tecknat kontrakt med Bianchi Café, G-Star, Dressmann, Synoptik, Textilbruket, Önska och Bikram Yoga om sammanlagt cirka 2 200 kvadrat­meter för inflyttning under årets sista kvartal. Uthyrningsgraden uppgår därmed till cirka 97 procent.

– Vi är oerhört stolta över det stora intresset för Kvarteret Caroli. Vårt uthyrningsteam har gjort ett mycket bra arbete med att fylla Caroli till bredden med intressanta hyresgäster, säger Thomas Sipos, vice vd för Profi Fastigheter.

– Vi har lyckats med vår vision, att etablera en ny mötesplats i Malmö och har uppnått den mix av mode och mataktörer som krävs för att flytta en del av staden. När vi skapade konceptet som resulterade i Kvarteret Caroli utgick vi ifrån vad Malmöborna vill ha. Med den senaste mycket lyckade öppningen av Melker Anderssons Köttbaren är Caroli på väg att etablera sig som Malmös främsta matdestination, säger Thomas Sipos.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration