Diligentia hyr ut i Malmö

Diligentia hyr ut 1 800 kvadratmeter till Mobenga som är ett svenskt mobilt applikationsföretag med kontor i Stockholm och Malmö.

Skriven av Sofia Grymer 2013-10-20 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Det svenska applikationsföretaget Mobenga flyttar in i Diligentias nya fastighet Ellenborgen, mitt i centrala Malmö.
Bild: Diligentia


Malmöstyrkan har vuxit så kraftigt att man nu behöver nya lokaler. Den nya adressen blir Djäknegatan 16, där man med sina 100 medarbetare flyttar in på 1 800 kvadratmeter våren 2014.

– För oss var läget viktigt. Vi har kunder som William Hill och Ladbrokes och vill sitta i en representativ fastig­het med en inbjudande entré och bra planlösning. Att kunna skriva ett grönt avtal var också avgörande i valet av hyres­värd, säger Mikael Ångman på Mobenga.

– När vi nyligen fick en uppsägning i den aktuella lokalen tog det inte många dagar för oss att intressera vår nya hyresgäst. Detta visar att det är bra tryck i Malmös kontorsmarknad såväl i centrum som i Västra hamnen. Att få in en tillväxtraket som Mobenga är mycket roligt och vi som affärspartner ska nu leverera en produkt som bidrar till en högre lönsamhet hos hyres­gästen genom att leverera en arbetsplats där medarbetarna trivs, har kul och jobbar bättre, säger ­Diligentias Malmöchef Andreas Ivarsson.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration