Skönhet till Biblioteksgatan

Under våren kommer H&M lansera sitt nya lyxigare koncept under varumärket & Other Stories i sju europeiska städer.

Skriven av Therese Aronsson 2013-02-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

"Vi är glada att vi på Sephora med vår nya butik på Biblioteksgatan planterat en fot i hjärtat av Stockholms city på en gata som är känd för kvaliteten på dess butiker", säger Oliver Schaeffer.
Bild: Therese Aronsson


En av dem blir Stockholm. På Biblioteksgatan 11 har H&M hyrt 865 kvadratmeter av Vasakronan. & Other Stories är ett varumärke som riktar sig till kvinnor och erbjuder ett brett sortiment av skor, väskor, accessoarer, kosmetika och kläder.

– Vasakronan är en stor aktör med en rad handelsfastigheter i området. & Other Stories är ett starkt och spännande koncept som passar väl in i hyresgästmixen och på Biblioteksgatan. Med uthyrningen stärker vi vår del av stråket ytterligare, säger Ronald Bäckrud, chef region Stockholm.

En annan aktör som intar Biblioteksgatan är den franska skönhetskedjan Sephora. I mars flyttar de in på nummer 2–4, där de hyr 310 kvadratmeter av fastighets­ägaren Hufvudstaden.

– Vi har haft en stor efterfrågan från konsumenter på Sephora och ser att det är en verksamhet med ett koncept som passar in i Bibliotekstans varumärkesmix, säger Henrik Egnell, affärsutvecklingschef butik i Stockholm på Hufvudstaden.

– Vi är glada att vi på Sephora med vår nya butik på Biblioteksgatan planterat en fot i hjärtat av Stockholms city på en gata som är känd för kvaliteten på dess butiker. Vi strävar efter att glädja våra kunder med en helt ny och överlägsen köpupplevelse med enastående och personlig kundservice, ett brett sortiment av prestigefyllda och exklusiva varumärken och en unik, fantastisk stämning, säger Olivier Schaeffer, international and development managing director på Sephora.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration