Victoria Park till Koggen 2

NCC hyr ut cirka 738 kvadratmeter till Victoria Park i kontorsfastigheten Koggen 2 i Västra Hamnen i Malmö.

Skriven av Henrik Ekberg 2014-05-15 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Koggen 2. Victoria Park blir det femte företaget som flyttar in i det Breeam Excellent-certifierade Koggen 2 vid Västra Hamnen i Malmö.
Bild: NCC


Victoria Park blir därmed det femte företaget som flyttar in i Sveriges första Breeam Excellent-certifierade kontorshus.

– Vi har letat efter flexibla lokaler som är lätta att anpassa efter hur vårt företag kommer att utvecklas över tid. Vi vill också att vårt företag ska bidra till en hållbar miljö. Därför kommer Koggen 2 att passa oss perfekt, säger Peter Strand, vd för Victoria Park AB.

Flexibiliteten i Koggen 2 ligger i de öppna och anpassningsbara planlösningarna som underlättar kommunikationen både internt och externt. Med det moderna, flexibla och centralt belägna kontoret gör Victoria Park en strategisk förflyttning för framtiden.

– Vi är stolta att en renommerad branschkollega som Victoria Park väljer att flytta till ett NCC-hus. Här får de möjligheterna för att prestera väl i framtiden, säger Marcus Sandahl, säljchef på NCC Property Development Sverige.

Företaget hyr 738 kvadratmeter och flyttar in på plan 4 i augusti 2014. Victoria Park är ett börsnoterat fastighetsbolag, inriktat på bostadsfastigheter.

Fastigheten Koggen 2, som består av 8 100 kvadratmeter fördelat på sex våningsplan, såldes 2012 till Vasakronan. Lokalerna ingår i konceptet Future Office by NCC, som är ett nordiskt koncept med målet att skapa attraktiva och hållbara arbetsplatser för kunden. Koggen 2 är klar för inflyttning och i huset sitter redan Beijer Electronics, EFG Kontorsmöbler, Diversify Öresund, och Bravura Sverige.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration