Tengbom, Bengt Dahlgren och Riksbyggen till Hyllie

Tengbom, Bengt Dahlgren och Riksbyggen ska alla flytta in i Midrocs nya projekt Hermod i Hyllie, Malmö.

Skriven av Henrik Ekberg 2014-05-15 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Hälften uthyrt. Med Tengbom, Bengt Dahlgren och Riksbyggen som klara hyresgäster i Hermod är hälften av kontorsutrymmena uthyrda.
Bild: Midroc


Fastig­heten omfattar 5 300 kvadratmeter kontorslokaler och 1 000 kvadratmeter butikslokaler. Av kontorsytorna är cirka hälften uthyrda. Tengbom, Riksbyggen och Bengt Dahlgren hyr cirka 1 000 kvadratmeter kontor var. Tengbom är även en av arkitekterna bakom byggnaden.

– Hyllie är ett attraktivt kontorsläge. Med nybyggda och miljö­riktiga kontor, goda kommunikationer och ett stort utbud av service har Hyllie blivit ett område med hög efterfrågan. Läget är svårslaget med sina sex minuter med tåg till centralstationen och tolv minuter till Copenhagen Airport. Vi räknar därför med att hyra ut återstående ytor under 2014, säger Michael Strand, affärschef i Midroc Property Development.

Kontorshuset Hermod har en central kub i glas och två delar med tegelfasader. Det finns en gemensam takterrass, ett Green Room på varje våningsplan för balkongkänsla, sportdepå för cykelpendlare samt bilparkering.

Entreprenör är Thage Anderssons Byggnads AB. Byggnationerna kommer att börja nu i vår men inflyttning sker först vid årsskiftet 2015/2016.

Lediga lokaler i Malmö


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration