Bassoe hyr hel fastighet på Östra Hamngatan

Bassoe Technology, som utvecklar flytande offshore-enheter för kunder över hela världen, hyr samtliga ytor i huset på Östra Hamngatan 17, som just nu genomgår en omfattande ombyggnad.

Skriven av Nicklas Tollesson 2013-11-05 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Nytt. Aberdeen renoverar och bygger ut fastigheten på Östra Hamngatan. Bassoe hyr hela fastigheten, 2 300 kvadratmeter.
Bild: Krook & Tjäder


Aberdeen Asset Management har tagit ett helhetsgrepp om huset som är från 1700-talet och under våren 2014 kommer kontorslokalerna att stå färdiga för inflyttning bakom en klassisk fasad. Huset har då byggts till både med en femte våning och en tillbyggnad på innergården, vilket ökar den uthyrningsbara ytan med 430 kvadratmeter till sammanlagt cirka 2 300 kvadratmeter.

Bassoe Technology får som ensam hyresgäst på Östra Hamngatan 17 en stark egen profilfastighet mitt i centrala Göteborg.

– Vi ser mycket fram emot att flytta in i vårt nya hus. Tillsammans med Aberdeen har vi haft möjlighet att utforma lokalerna efter våra behov och önskemål, vilket verkligen varit värdefullt för oss. Vi tror också att läget och husets karaktär kommer att uppskattas av såväl våra internationella kunder och samarbetspartners som av våra anställda, och därigenom bli en viktig tillgång för vår verksamhet, säger Helge Larsen, vd på Bassoe Technolog


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration