Geely hyr stor yta i Aurora

Eklandia hyr ut 4 500 kvadratmeter i kontorshuset Aurora på Lindholmen till China-Euro Vehicle Technology AB, en del av Geelykoncernen.Därmed är 70 procent av ytorna i kontorshuset uthyrda.

Skriven av Nicklas Tollesson 2013-11-05 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

70 procent uthyrt. Eklandias kontorshus Aurora på Lindholmen fylls på allt mer och 70 procent av ytorna är nu uthyrda.
Bild: Nicklas Tollesson


CEVT etablerar nu ett forsknings- och utvecklingscenter med drygt 200 medarbetare på Lindholmen. Inflyttningen påbörjades i somras och kommer att ske successivt fram till början av 2014.

Kontorshuset Aurora är nyligen färdigställt och rymmer kontorslösningar om cirka 9 500 kvadratmeter i sex våningsplan.

– Tack vare flexibiliteten i kontorshuset Aurora har vi fått möjlighet att utforma våra lokaler efter våra egna behov. Vi är mycket nöjda med såväl resultatet som Eklandias stora engagemang med att tillmötesgå våra önskemål. Förutom att vi har fått en effektiv, stimulerande och attraktiv arbetsmiljö så är läget mitt i Lindholmen Science Park optimalt för oss och vår verksamhet givet den omfattande fordonskompetens som finns samlad i regionen, säger Mats Fägerhag, vd för China-Euro Vehicle Technology AB.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration