Trafikverket sist in i Malmö Live

Trafikverket hyr 4 000 kvadratmeter i Skanskas kontor vid Malmö Live.

Skriven av Henrik Ekberg 2015-05-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Skanskas kontorshus vid Malmö Live är, efter att Trafikverket har tecknat kontrakt, fullt uthyrt.
Bild: Skanska


Därmed är kontorshuset, som ska stå klart i höst, fullt uthyrt. I huset kommer en blandning av företag i olika storlekar och från olika branscher att sitta, vilket ger förutsättningar för berikande möten och liv i huset.

– Intresset för projektet är och har varit enormt. Som sista pusselbit på kontors­sidan är vi glada för att nu även kunna hälsa Trafikverket välkomna till Malmö Live. Nu återstår endast cirka 400 kvadratmeter ­publika ytor i entréplan, säger Martin Persson, projekt­chef på Skanska Öresund.

Skanskas kontorshus är ritat av den internationellt kända och prisbelönta arkitekten Dorte Mandrup. Huset blir en toppmodern arbetsplats med gemensam lobby, reception och café för full service.

– Malmö Live är ett fantastiskt projekt och vi ser fram emot att inviga kontorshuset i höst. Arbetet med uthyrningen av vårt nästa spännande projekt, Studio, är redan igång och de intressenter som inte fick plats i Malmö Live får nu nya möjligheter på Universitetsholmen, säger Sofia Ekerlund, marknadsansvarig på Skanska Öresund.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration