Fem nya till Pedagogen Park

Folktandvården är en av fem nya hyresgäster som flyttar in i Pedagogen Park i Mölndal.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2015-07-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Kristian Höglind på Aspelin Ramm räknar med att Pedagogen Park är fullt uthyrt till årsskiftet.
Bild: Nicklas Tollesson


De övriga är Samhall, Aquipa Partner, Zeekit och Ringbox. Totalt hyr de fem företagen cirka 1 300 kvadratmeter som anpassas efter respektive företags individuella önskemål.

– Det är alltid roligt och inspirerande när nya företag och verksamheter väljer att ­etablera sig här i Pedagogen Park. Lite extra ­roligt är det att ett vårdföretag som Folktandvården flyttar hit. Det stärker hela områdets karaktär av att vara en aktiv och lokal mötes­plats vilket är särskilt positivt när vi på­börjar bygget av bostäder här, säger Kristian Höglind, affärsutvecklare på Aspelin Ramm Fastigheter.

De nya hyresavtalen innebär att 27 400 kvadratmeter av sammanlagt 30 000 kvadratmeter lokalyta är uthyrda i fastigheten. Kristian Höglind räknar med att Pedagogen Park är fullt uthyrd till årsskiftet.

Folktandvården har tecknat avtal om att hyra cirka 600 kvadratmeter för att flytta sin tandvårdsklinik som i dag ligger i Bifrost. Enligt Harriet Larsson, byggprojekteringssamordnare på Folktandvården, var det flera faktorer som gjorde att valet till sist föll på Pedagogen Park.

– Först och främst behövde vi större ­lokaler eftersom vår verksamhet växer. I ­Pedagogen Park fick vi möjlighet att från grunden vara med och utforma en modern och ända­målsenlig tandvårds­klinik, vilket gör att vi kan möta våra patienter i en ny och fräsch miljö som är helt anpassad efter vår verk­samhet, säger hon.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration