Akkelis Audio och Kakofon till Gamlestaden

L2 Fastigheter hyr ut 450 kvadratmeter till ljudspecialisten Akkelis Audio och belysningsföretaget Kakofon i Gamlestaden, Göteborg.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2015-07-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Nya hyresgäster i Gamlestaden.
Bild: L2 Fastigheter


De båda företagen tar plats i byggnaden intill SJ:s före detta lokverkstad i den sydöstra delen av Gamlestaden.

– Det är väldigt roligt att nya företag med spännande verksamheter väljer att etablera sig i den här delen av Gamlestan. Det bidrar till områdets utveckling från ett traditionellt industriområde till ett mer dynamiskt och levande område med mer aktiviteter, säger Karl Ljunggren, vd för L2 Fastigheter.

Som granne får de nya hyresgästerna SKF som just nu uppför en helt ny och modern kontorsbyggnad för SKF Sverige. På sikt byggs flera nya broar över Säveån vilket ökar tillgängligheten till området ytterligare.

– Sammantaget gör det att området växer ännu snabbare. I framtiden ser jag här en före­tagspark med kluster av olika verksamheter. Som fastighetsägare ser vi väldigt positivt på den utvecklingen då det möjliggör en fortsatt utveckling av fastigheten. Vi har i dag 18 000 kvadratmeter mark där stora delar ännu inte är bebyggda. Här finns alla möjligheter att skapa något riktigt spännande, säger Karl Ljunggren.

Lokalerna har förmedlats av Colliers International.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration