Hufvudstaden utvecklar Femman

Hufvudstaden har inlett ett arbete med att rusta upp hela Femman i köpcentrumet Norstan.

Skriven av Rasmus Thedin 2015-06-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Flera nya hyresgäster till Femman.
Bild: Rasmus Thedin


Avtal har även skrivits med flera nya hyresgäster.

Gallerian ska öppnas upp och moderniseras för att stärka Femmans position i Göteborg samt stärka köpcentrumet som handels- och mötesplats.

Upprustningen kommer pågå under åren 2015 till 2017 och har inletts med det övre planet vilket beräknas vara färdigställt i början av 2016.

Redan nu kan de presentera följande nya butiker som kommer att öppna på övre planet i Femman: Rituals som erbjuder produkter för kropps- och ansiktsvård, kläder, doftljus, parfym, makeup och te. Odd Molly, ett älskat varumärke med mode för kvinnor och textiler till hemmet. Restaurangutbudet i Femman kommer dessutom att förstärkas av Naked Juicebar, ett grab and go-koncept som erbjuder färska juicer, krämiga smoothies, hälsosamma luncher och naturliga snacks.

Flera av Hufvudstadens befintliga hyresgäster har också valt att göra en nysatsning i Femman, där­ibland Gina Tricot som redan har slagit upp portarna till sin nya butik. Även JC och Saint Tropez kommer att bygga helt nya butiker.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration