Ännu en lyckad räkkryssning

För trettonde gången i ordningen anordnade Lokalnytt sin traditionella räkkryssning i Stockholm för sina kunder. Den här gången bjöds på två nyheter; en resa på Mälaren och en magiker.

Skriven av Rasmus Thedin 2015-06-01 | Event

Dela på linkedIn

Stockholm visade sig från sin bästa sida, med strålande sol, när båten la ut från Nybrokajen i mitten av maj, för att denna gång åka en tur på Mälaren till Drottningholm. Gästerna bjöds under kvällen, förutom på obegränsat med räkor, på underhållning av magikern Zeth. Det var många som satt som fågelholkar när han tog fram sin kortlek och drog det ena tricket efter det andra.

– Han var riktigt underhållande, tyckte Johan Blomkvist från Stena Fastigheter.

– Det här var en riktigt trevlig kväll. Det var premiär för både mig och Johan och det var kul att träffa människor från branschen, sa Stefan Westin från Cramo Instant.

Även Anders Molin, TK Development, som var med för fjärde gången, var nöjd:

– Det överträffade förväntningarna. Det var fler människor i år igen och nya ansikten är alltid roligt. Och så var vädret på topp igen, sa han.

Johan Bäckman, säljchef på Lokalnytt och Fastighetssverige, var konferencier:

– Det blev som vanligt jackpot med vädret och det var bra uppslutning. Det var en fullträff på nytt, sa han.

Även Rolf Andersson, vd på Lokalnytt och Fastighetssverige, var nöjd:

– Det här känns som vanligt helt fantastiskt. Som vanligt har vi tur med vädret. Det var bra mat och mycket bra underhållning. Jag är supernöjd, det har varit en dunderkväll och jag ser redan fram emot nästa år, sa han.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration