Makthavarna samlas på Lokalnytt seminarium

Sveriges tyngsta makthavare när det handlar om jämställdhetsfrågor kommer. Och Sveriges mäktigaste näringslivskvinna – liksom de viktigaste namnen i den svenska fastighetseliten. Är du intresserad av den svenska fastighetsmarknaden? Då får du inte missa seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel den 1 september.

Skriven av Nicklas Tollesson 2015-06-01 | Event

Dela på linkedIn

Artikelbild

Fastighetskvinnan lockar många.
Bild: Niclas Liedberg


Lokalnytts och Fastighetssveriges seminarium Fastig­hetskvinnan är ett brett affärsseminarium med fokus på den svenska fastighetsbranschen. Unikt för det här seminariet är att samtliga medverkande i affärspunkterna är kvinnor.

Seminariet handlar också om jämställdhets- och mångfaldsfrågor – här deltar också manliga fastighetstoppar.

Syftet med seminariet är att slå ett slag för ökad jämställdhet och mångfald i den fortfarande något konservativa fastighetsbranschen – detta gör vi genom att lyfta fram framgångsrika förebilder i sina rätta sammanhang – samtidigt som besökarna får med sig de absolut senaste trenderna inom viktiga områden av fastighetsmarknaden.

Bland de medverkande återfinns bland andra:

• Jämställdhetsminister Åsa Regnér som håller ett inledningsanförande om jämställdhet i det svenska näringslivet. Publiken får tillfälle att ställa frågor till landets tyngsta jämställdhetsmakthavare.

• Azita Shariati – Sodexos vd berättar om sin livsresa från ung invandrarkvinna från Iran till att bli utnämnd till Sveriges mäktigaste näringslivskvinna.

• Fredrik Wirdenius, vd för Vasakronan, Sveriges största fastighetsbolag.

• Kerstin Lindberg Göransson, vd för Akademiska Hus, Sveriges näst största fastighetsbolag.

• Max Barclay, vd för Newsec, Nordens största fastighetskonsult.

Och många fler…

Seminariet avslutas med prisutdelningen i utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration