Landets största O’Learys i Mall of Scandinavia

Den svenska restaurangkedjan O’Learys väljer att etablera sin största krog i Mall of Scandinavia, som nu byggs i Arenastaden.

Skriven av Henrik Ekberg 2014-08-10 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Bakom byggnationen av den stora handelsplatsen står Unibail-Rodamco.

– Vi är mycket glada att en så stor centrumägare inser vilken kraft det finns i mat och dryck när det gäller att stärka upplevelsen och centrumets attraktionsförmåga, säger O’Learys vd Wilhelm Vintilescu.

Lokalen kommer att vara på omkring 3 500 kvadratmeter och rymma 550 sittplatser för sittande gäster, tolv bowlingbanor, ett flertal biljardbord, pingisbord, simulatorer med mera. Den stora satsningen på restauranger i det nya köpcentrumet kommer att höja nivån för mat- och dryckupplevelser i den här typen av handelsplatser.

– Mall of Scandinavia kommer att bli Stockholms största restaurangkluster och kan mäta sig med Stockholms innerstad i både utbud, bredd och inte minst som upplevelse, säger Lars-Åke Tollemark, Regional Managing Director Nordic, Unibail-Rodamco.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration