Sex nya aktörer till Farsta Centrum

Atrium Ljungberg hyr ut till sex nya mat- och delikatessaktörer i Farsta Centrum

Skriven av Henrik Ekberg 2016-02-15 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Sex nya. Farsta Centrum får sex nya hyresgäster.
Bild: Atrium Ljungberg


Atrium Ljungberg har de senaste åren byggt om och förnyat Farsta Centrum och nu tas ytterligare ett steg för att förstärka mat- och delikatessutbudet i Söderort. De nya hyresgästerna är Farsta Deli/Tapas Smått & Gott, Beijing 8, Parti, Sushirullen, Fresh & Fancy och Kahls The & Kaffe.

Nyetableringarna kommer att förstärka och förtydliga utbudet av mat- och daglig­varor på nedre plan där butiker som Hemköp, Coop och System­bolaget redan i dag finns etablerade.

Ägarna till Farsta Deli/Tapas Smått & Gott har drivit Åsele köttrökeri, och sedermera Mallgårds Rökeri på Gotland sedan 1992, där de förädlat kött av alla de slag efter gammaldags rökmetoder med vedeldade rökar.

– Farsta Centrum är ett fantastiskt centrum med en underbar, familjär stämning. Vi ska bidra med vad vi kan för att göra besökarna ännu nöjdare. Vi hämtar franska ostar och viner direkt från gårdarna som producerar dem. Vi direktimporterar också spansk lufttorkad skinka och korvar från Pyrenéerna samt äkta parmesan och oliver i olika marinader, berättar Tommy Alexson, ägare av Farsta Deli/Tapas Smått & Gott.

Lediga lokaler i Stockholm


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration