Skola och profilbyrå till Pedagogen

Gamla Pedagogen i Mölndal fylls på med nya hyresgäster. De senaste är JB Grundskola som till höstterminen öppnar på 2 900 kvadratmeter, och Olsson & Co som 1 september tar 326 kvadratmeter i anspråk.

Skriven av Therese Aronsson 2012-02-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Gamla Pedagogen genomgår en ordentlig modernisering. 30 000 kvadratmeter omfattar fastigheten när den är färdigutvecklad.
Bild: Semrén & Månsson/Zynka


Det här blir JB Grundskolas femte skola i Sverige, och ytterligare en skola är på gång i Ängelholm.

Skolan i Pedagogen har plats för 330 elever från förskola till årskurs 9.

– De här lokalerna har alla förutsättningar som krävs för en bra skolmiljö, både invändigt och utvändigt. Dessutom gillar vi det attraktiva läget med flera bostadsområden i närheten, och planerna på att bygga ytterligare bostäder alldeles intill skolan, säger Camilla Holmqvist, etableringsansvarig på JB Grundskola.

Olsson & Co:s lokaler ska specialanpassas för deras verksamhet inom tryckeritjänster, profilkläder och presentreklam.

– Vi gillar läget i utkanten av Göteborg som gör att det blir enkelt med parkering för våra besökare och oss som arbetar här, säger Tomas Olsson, vd för Olsson & Co.

Totalt är i dag 9 300 kvadratmeter uthyrt i gamla Pedagogen. Sedan tidigare finns även Trafikverket, Karin Boyeskolan – och fastighetsägaren Aspelin Ramms kontor – här. När fastigheten är helt utvecklad ska den ha 30 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration