Flera nya butiker i Gränbystaden

De nya delarna av Gränbystaden har utvecklats snabbt sedan öppningen av McDonalds hösten 2013 och expansionen fortsätter nu med fler butiker och restauranger.

Skriven av Maria Olsson Ärlaht 2016-02-11 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Nyetableringar. Under 2016 öppnar bland annat ÖoB, Arken Zoo och Taco Bar i Gränbystaden.
Bild: Atrium Ljungberg


– I och med invigningen av City Gross är en viktig pusselbit på plats i Gränbystaden, som kommer att bli en av Sveriges starkaste mötesplatser och handelsområden, säger Daniel Kvant Suber, affärsutvecklare på Atrium Ljungberg.

Vid årsskiftet öppnade Barnens Land och ett lekland på övre plan i samma hus. Till våren öppnar ÖoB, Arken Zoo, Taco Bar, Ciao Victoria och Sushi of Sweden i Gränbystaden. Detta kommer att ske i samband med att det nya torget och en temalekpark invigs.

– Uppsala är en attraktiv etableringsort för City Gross och Gränby ett av de mest expansiva storstadsområdena i landet. Därför är det naturligt för oss att etablera ytterligare en City Gross-butik här, säger Mikael Lagerwall, informationschef på Bergendahls som äger och driver City Gross.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration