Var med och utse Årets Unga Fastighetskvinna

Lokalnytt instiftar en ny utmärkelse och utser Årets Unga Fastighetskvinna i samband med seminariet Fastighetskvinnan 2014.

Skriven av Nicklas Tollesson 2014-08-27 | Event

Dela på linkedIn

Artikelbild

Ordförande. DTZ:s vd Agneta Jacobsson är ordförande i juryn som utser Årets Unga Fastighetskvinna.
Bild: DTZ


Utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna går till en kvinna under 40 år, som är en förebild i fastig­hetsbranschen och som har utmärkt sig på ett positivt sätt under året.

Tre finalister kommer att utses av en jury som består av tre framstående kvinnor i fastighetsbranschen: DTZ:s vd Agneta Jacobsson (ordförande i juryn), Airport City Stockholms vd Kristina Alvendal och Akademiska Hus vd Kerstin Lindberg Göransson.

De tre finalisterna bjuds in till seminariet Fastighetskvinnan 2014 där de presenteras och intervjuas om sina verksamheter. Juryn kommer sedan att dela ut priset till vinnaren.

Var med och påverka!


Du kan vara med och påverka genom att nominera din favorit på sajten fastighetskvinnan.se. Du kan nominera till och med 10 juni.

– Jag tror på den här typen av uppmärksamhet. Det är viktigt att lyfta fram kvinnliga förebilder i branschen, säger juryns ordförande Agneta Jacobsson, och fortsätter:

– Vi har hittills fått in nomineringar som gäller kvinnor i flera olika skikt, både toppchefer och intressanta framtidsnamn. Det är väldigt roligt.

Seminariet Fastighetskvinnan 2014 genomförs på Grand Hotel i Stockholm den 3 september.

Seminariet är unikt så tillvida att samtliga talare är kvinnor.

Seminariet är delvis ett klassiskt affärsseminarium men det handlar också om jämställdhets- och mångfaldsfrågor inom fastighetsbranschen.

På specialsajten fastighetskvinnan.se kan du läsa mer om seminariet. Här lägger vi löpande upp nyheter om seminariet allt eftersom pusselbitarna faller på plats. Här kan du också anmäla dig till seminariet.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration