Lediga lokaler hos Aranäs Fastigheter AB

Visa alla lokaler

Totalt har Aranäs Fastigheter AB 11 lediga lokaler.

Vill du driva verksamhet i Sveriges bästa citygalleria?

Vill du driva verksamhet i Sveriges bästa citygalleria?

Butik, 80 - 1400 m2, Kungsbacka, Centrum

Kungsmässan utsågs 2019 till Sveriges bästa citygalleria för fjärde gången. Just nu pågår en utbyggnad om ca 9000 kvm. Totalt kommer Kungsmässan att bestå av ca 120 verksamheter när utbyggnaden är helt klar under 2020. Och detta är bara början....


Teknikgatan 6

Teknikgatan 6

Kontor, 110 m2, Kungsbacka, Centrum

Trevlig kontorslokal på Teknikgatan 6 med mycket goda parkeringsmöjligheter.


Penthouse Kvarter 6

Penthouse Kvarter 6

Kontor, 179 m2, Kungsbacka, Centrum

Vill du arbeta i Kungsbackas häftigaste kontorslokal? Vid hörnet Varlavägen/Kungsgatan växer just nu kvarter 6 fram. Det är första huset ut i Valand, och det kommer att bli en välkomnande och färgsprakande entré till Kungsbacka centrum. Kvarter 6 blir ett...


Teknikgatan 6

Teknikgatan 6

Kontor, 179 m2, Kungsbacka, Centrum

Nu finns det möjlighet hyra en kontorslokal med bra läge i Kungsbacka. Lokalen har goda parkeringsmöjligheter.


Teknikgatan 16

Teknikgatan 16

Kontor, 297 m2, Kungsbacka, Centrum

Trevlig lokal i två plan på 297 kvm. Lokalen ligger centralt i Kungsbacka och med gratis besöksparkering direkt i anslutning till butikslokalen. Tillträde efter överenskommelse.


Nygatan 10C

Nygatan 10C

Kontor, 410 m2, Kungsbacka, Centrum

Nu finns det tillfälle att hyra en kontorslokal om 410 kvm i centrala Kungsbacka. Lokalen ligger på våning 3 och med bra parkeringsmöjligheter i närheten.


Storgatan 31

Storgatan 31

Butik, 435 m2, Kungsbacka, Centrum

Ett fantastiskt tillfälle att etablera en butik om ca 435 kvm på Storgatan 31. Lokalen är från början en gammal biograf så vi ser gärna att den nya hyresgästen vill utnyttja den höga takhöjden.


Vallgatan 1

Vallgatan 1

Kontor, 480 m2, Kungsbacka, Centrum

Nu finns det ett stort kontor med säkerhetsvalv och stora förvaringsytor i källaren till uthyrning. Lokalen ligger med ett mycket centralt läge mitt i Kungsbacka.. Lokalen är totalt 480 kvm i två plan och ligger i markplan med stora härliga...


Teknikgatan 12

Teknikgatan 12

Kontor, 1790 m2, Kungsbacka, Centrum

Nu finns det en stor och härlig lokal i två plan på 1790 kvm ledig på Teknikgatan 12. Lokalen ligger centralt i Kungsbacka och med gratis besöksparkering direkt i anslutning till butikslokalen. Tillträde efter överenskommelse.


Kabelgatan 11

Kabelgatan 11

Butik/Kontor, 1880 m2, Kungsbacka, Centrum

Nu finns det en unik chans att hyra en nyproducerad lokal med centralt läge i Kungsbacka. Möjlighet finns att vara med och påverka utformningen efter behov. Inflyttning cirka 12-15 månader efter tecknat hyresavtal.


Valand 6

Valand 6

Kontor, 4200 m2, Kungsbacka, Centrum

Vid hörnet Varlavägen/Kungsgatan finner du Kvarter 6 i nya stadsdelen Valand. Arkitekturen är uppseendeväckande på ett sätt som inte setts i Kungsbacka tidigare. Fastigheten blir ett landmärke att ta sikte på när man närmar sig centrala Kungsbacka.Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning