AB Uppsala Kommuns Industrihus


9 lediga lokaler
AB Uppsala Kommuns Industrihus
Salagatan 18A
75330 Uppsala
018-562995

KontaktpersonerUtvalda lokaler från AB Uppsala Kommuns Industrihus

Lediga lokaler hos AB Uppsala Kommuns Industrihus

Visa alla lokaler

Totalt har AB Uppsala Kommuns Industrihus 9 lediga lokaler.

Salagatan 18 A

Salagatan 18 A

Kontor, 14 m2, Uppsala

Ett medlemskap. En möteplats. Ett flexibelt kontorskoncept för entreprenörer, små företag och digitala nomader. Här finns kontorsrum för 1-5 personer, möjlighet att sitta vid arbetsplats i öppet kontorslandskap eller i loungemiljö. Kontorshotellet plan4 erbjuder rum att utvecklas i. Här kan...


Björkgatan 4

Björkgatan 4

Övrigt, 16 m2, Uppsala

Möjlighet att hyra förråd på 16 kvm i källarplan. Bra tillgängligheten med nära påfart till E4:an samt gång- och cykelavstånd till city och Resecentrum. Det finns gott om fria parkeringsplatser i anslutning till fastigheten.


Bild saknas

Verkstadsgatan 8

Övrigt, 25 m2, Uppsala

Möjlighet att hyra lättillgängligt förråd om ca 25 kvm beläget i skyddsrum på Verkstadsgatan 8. Bra läge nära påfart till E4:an samt gång- och cykelavstånd till city och Resecentrum.


Salagatan 16A

Salagatan 16A

Lager, 54 m2, Uppsala

Lediga förråd från 26-54 kvm belägna i centrala Uppsala. Lättillgängligt med stor varuhiss i direkt anslutning till lastkaj.


Bolandsgatan 10

Bolandsgatan 10

Lager, 80 m2, Uppsala

Lättillgängligt källarlager i större fastighet på Bolandsgatan. Lokalen är i fint skick och nås enkelt via både trappa och hiss i direkt anslutning.


Björkgatan 4

Björkgatan 4

Övrigt, 80 m2, Uppsala

Möjlighet att hyra lättillgängligt förråd om ca 80 kvm beläget i källarplan med gemensam nedfart för bil. Bra läge nära påfart till E4:an samt gång- och cykelavstånd till city och Resecentrum.


Salagatan 16

Salagatan 16

Kontor, 203 m2, Uppsala

Högt upp i fastigheten ligger denna ljusa och trevliga kontorslokal om 203 kvm. Utmärkt läge i affärsområde med gångavstånd till city och Resecentrum. Planlösningen innehåller entré med plats för t.ex. reception/väntrum, både rumsindelade kontor och öppen planlösning, pentry, konferens, toalett...


Bild saknas

Vaksala-Eke

Industri, 250 m2, Uppsala

I attraktivt läge intill avfarten till E4:an ligger denna nyproducerade företagsby med lager- och industribyggnader med anpassningsbara lokaler om ca 109 – 3000 kvm. Höga portar och fri takhöjd på ca 6 meter.


Vaksala-Eke

Vaksala-Eke

Industri, 3000 m2, Uppsala

I attraktivt läge intill avfarten till E4:an ligger denna nyproducerade företagsby med lager- och industribyggnader med anpassningsbara lokaler om ca 109 – 3000 kvm. Höga portar och fri takhöjd på ca 6 meter.Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning