Dokument

Ritning 472 kvm Oxen

Luntmakargatan 22-34

Övrigt, 472 m2, Stockholm

Nyrenoverat fräscht kontor med centralt läge och nära till allt!
I nuläget är lokalen anpassad för ca 40 personer i öppen planlösning.
Tillgång till gemensam stor takterrass.
Lokalen ligger på plan 4 av 6 (våning 2 av 4)
Tillträde tidigast 2023-01-01.Fastigheterna utgörs av tre sammanbyggda kontorsbyggnader i fem till sex våningar ovan mark byggda 1980-1982.

Omgivning

Fastigheten är belägen på Norrmalm angränsande till Stockholm CBD, cirka 300 m från korsningen Sveavägen/Kungsgatan, och har mycket goda kommunikationer. Området utgör Stockholms kommersiella centrum med en stor mängd kontor, butiker, restauranger samt övrig service. Kvarteren kring fastigheten är trots det centrala lägen mycket lugnt område.Finns möjlighet att hyra några p-platser i fastigheten för 4 000 kr/mån/plats.

Kommunikationer

Hötorgets tunnelbanestation ligger 300 m från etrén. En promenad till Centralstionen tar c:a 8 minuter där tåg, pendeltåg, flygbussar, fjärrbussar, Arlanda Express ankommer och avgår.

Service

Alla typer av närservice finns i närområdet. Hötorget och Hötorgshallen ligger på tre minuters promenad avstånd. Det finns gott om restauranger och Luntmakargatan är lite av en resturangata.

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Kontakta Annonsör

Magnus Jenninger
08-56251705
Magnus.Jenninger@fastpartner.se


Utvalda lokaler från Fastpartner AB

Liknande lediga lokaler