Tellusvägen 43

Övrigt, 12 m2, Vallentuna

Rummen är från 12 kvm upp till ca 60 kvm fördelat på flera kontorsrum. Här delar man kök, toalett och konferensrum med övriga hyresgäster. Perfekt för dig som vill starta eget att hyra ett liten rum till större företag i behöv av större ytor.
Här har du även möjlighet att förhyra ett rum i "skönhetsgången" på Tellusvägen 43 där flera frisörer, nagelbehandling, naprapat m.m har samlats i fina lokaler.
Bra med parkeringsmöjligheter och nära Roslagsbanan.Tellusfastigheten innehåller idag totalt ca 15 000 kvm kontor, kontorshotell, försäljningslokaler, lagerlokaler, gym&simhall samt hallar för sport och fritidsaktiviteter.
Vallentuna Centrum finns även en kort promanad från fastigheten.

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Kontakta Annonsör

Henrik Jacobsson
08-56251734
Henrik.Jacobsson@fastpartner.se


Utvalda lokaler från Fastpartner AB

Liknande lediga lokaler