Sankt Göransgatan 126

Övrigt, 280 m2, Stockholm, Kungsholmen

Mottagningslokal i Wonna Tower – Stockholms läkarhus i världsklass - med spektakulär arkitektur! Lokalen kommer att anpassas exklusivt efter önskemål!

Byggnaden uppfördes år 1955 och renoverades år 2020.

Huvudentrén har anpassats med exklusiva materialval och armaturer, pelare med gulddekorer, stuckatur samt bänkar där man kan slå sig ner. Tre hissar försörjer huset och även hisskorgarna har anpassats med exklusiva ytskikt. Cykelrum och godkänt skyddsrum finns samt cykelställ utanför huvudentrén.

Chans att etablera sin mottagning i Wonna Tower, en av Kungsholmens arkitektoniskt sett mest spännande byggnader bestående av 15 våningar ovan mark. För den som vill avnjuta utsikten över staden i solsken finns husets bokningsbara takterrass med utekök att tillgå. Mitt emot takterrassen finns den fantastiska konferenslokalen och i källaren ett spa med IR-bastu, träningsmaskiner och relax – bokningsbara för husets hyresgäster! Det finns planer på en frukost- och lunchrestaurang i husets entréplan.

Om lokalen

Lokalen är belägen två trappor upp från entréplan. Lokalen kan passa för vårdverksamheter såväl som för ett kontor. Planlösningen är idag rumsindelad med möjlighet till 9 behandlingsrum, omklädningsrum och pentry. Handfat finns i rummen.

Lokalen kommer att få en väldigt fin standard i nyproduktionsskick vad gäller både ytskikt, pentry och våtutrymmen.

Här har du möjlighet att skapa din drömlokal ifall du söker en lokal utöver det vanliga där din personal definitivt kommer att trivas!

Uppvärmning Fjärrvärme. Ventilation Mekanisk ventilation (FTX).

Bredband Stokab är anslutet till fastigheten vilket gör det möjligt att använda fiberoptiskt nätverk.

Omgivning

Omgivning/natur

För den aktive finns, Stadshagens IP och Kristinebergs IP med grus- och gräsplaner samt löparbanor och motionsslinga. I närområdet finns också gott om trevliga promenadstråk längs efter Branhusviken, Karlbergs- och Ulvsundasjöns glittrande vatten.

Företag i närheten I närheten är bland andra Electrolux och Sankt Görans sjukhus.

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns parkering på fastigheten, på angränsande gator enligt stadens tariff samt i kringliggande parkeringshus. Lastkaj för transporter finns.

Närservice

I närområdet finns både restauranger, bank, post, och all tänkbar service. Inom gångavstånd finns exempelvis Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med all tänkbar service. Många bra och stora matbutiker vid Fridhemsplan samt populära Ica Maxi på Lindhagensgatan 118. Det är även gångavstånd till flera gym för den träningsbenägne.

Skyltläge

Ja.

Kommunikationer


Mycket bra kommunikationer med kort gångavstånd till Stadshagens tunnelbanestation där blå linje passerar. Det är även gångavstånd till Fridhemsplan med tunnelbanans gröna och röda linje. Busslinje 56 stannar ca 170 m utanför porten och linjerna 1, 3, 4, 54 och 62 passerar Fridhemsplan inom några minuter promenadavstånd från fastigheten.

Övrigt


Byggår

1955

Renoveringsår

2020

Våningsplan

2


Hiss

JaKontakta Annonsör

Hanna Friman
073-324 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
073-324 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Läs mer om Lokal Direkt och deras 97 lediga lokaler
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 326544

Utvalda lokaler från Lokal Direkt i Kungsholmen

Liknande lediga lokaler i Kungsholmen