Dokument

Ritning 284 kvm - Förslagskiss 2
Ritning 284 kvm - Förslagskiss 1
Ritning 284 kvm - Förslagskiss 2
Ritning 284 kvm - Förslagskiss 1

Norgegatan 2

Övrigt, 284 m2, Stockholm, Kista

Kontorslokalen ger ett ljust intryck med härligt ljusinsläpp från tre väderstreck.
Befintlig planlösning är rumsindelad med sammanlagt 8 kontorsrum, två konferensrum, mötestum och trevliga loungeytor.

Lokalens planlösning är flexibel och kan vid behov anpassas utifrån hyresgästen önskemål.

Här sitter du i en central fastighet med endast ca 4 minuter till Kista Centrum och tunnelbanestationen. I fastigheten finns utmärka parkeringsmöjligheter samt genemsamma funktioner som utbildningsrum, restaurang och omklädningsrum.Representativ kontorsfastighet 400 meter norr om Kista Gallergia. Fastigheten ligger väl synlig från ett flertal gator och genomfartsleder vilket gör Norgegatan 2 till ett exemplariskt skyltläge för den som vill synas.

Fastigheten särskiljs mot flertalet fastigheter i Centrala Kista med utmärka parkeringsmöjligheter i fastighetens varmgarage och närområde!

Omgivning

Kista har blivit ett världscentrum för utveckling och företagande inom elektronik, IT och mobilkommunikation och är ett mycket spännande företagsområde.Parkeringarna indelas i tre zoner, grön, gul och röd.
Röd zon är garaget under huset.
Gul zon är utomhusparkeringarna.
Grön zon är det intilliggande p-garaget på Tönsbergsgatan 2.
Priserna är följande
Röd zon - 1100 kr/plats/mån plus moms
Gul zon - 750 kr/plats/mån plus moms
Grön zon - 500 kr/plats/mån plus moms

Kommunikationer

Norgegatan 2 ligger lättåtkomlig från både E4 och E18. Härifrån tar du dig med bil till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser på ca 15 minuter.
Tunnelbanestationerna Kista och Husby ligger endast fyra minuters gångväg bort, och in till T-Centralen tar det knappt 20 minuter.
Önskar du resa med pendeltåg är det Helenelunds station som ligger närmast, linje Södertälje - Märsta. Restiden från T-centralen är ca 15 minuter.
Till och från flygplatserna kan du åka med flygbuss. Flygbussen finner ni närmast i Kista Centrum och kör sträckan Arlanda Flygplats- Kista - Bromma Flygplats.
Det finns även bra bussförbindelser till och från fastigheten.

Service

Norgegatan 2 ligger endast 400 meter från Kista Galleria som är en Stockholms mest välbesökta Gallerior. kista Galleria erbjuder ett mycket brett serviceutbud med shopping, restauranger och nöjesaktiviteter.

Fastigheten erbjuder även en hel del service. Exempelvis så finns en hörsal för hyresgäster att nyttja gratis. Hörsalen rymmer ca 50 personer i biosittning. För de som motionerar finns det även i fastigheten omklädningsrum med bastu.

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Visa stor karta
Kontakta annonsör
Fredrik Backlund
+46-8-4023482
fredrik.backlund@fastpartner.se


Utvalda lokaler från Fastpartner AB i Kista

Liknande lediga lokaler i Kista