Johanneslundsvägen 12

Övrigt, 133 - 770 m2, Stockholm, Upplands Väsby

Välplanerad och represenativa kontorslokal i storlekar från 133 kvm och uppåt.
Lokalerna kännetecknas av ett naturligt ljusinsläpp från flera väderstreck. Planlösningen är flexibel och anpassas i samråd med hyresgäst.
Lokalerna har tillgång till en utmärkt lasthiss vilket erbjuder möjlighet till lättare produktion och lagerhantering.
Fastigheten erbjuder en mycket välkomnande och exklusiv ljusgård med inbjudande loungeplatser för spontana möten.
Fastpartner har utvecklat fastigheten till en fullservicebyggnad och erbjuder flertalet tjänster till förmån för hyresgästerna.
Nedan är några av tjänsterna som erbjuds i fastigheten:
- Hotellkedjan Zleep bedriver ett hotell av toppstandard i fastigheten.
- Bemannad reception för fastighetens samtliga hyresgäster.
- Utmärkt lunchrestaurang som erbjuder frukost och lunch av hög kvalité.
- Nyrenoverat gym exklusivt för fastighetens hyresgäster.
- Representativa konferensytor som exklusivt erbjuds till fastighetens hyresgäster.Fastigheten ligger vid Sveriges mest trafikerade led vilket möjliggör ett unikt skyltläge intill E4:an. Här finns det möjlighet för ert företag att presentera sitt varumärke! Kontorslokalerna är av god standard och ger ett ljust intryck med härligt ljusinsläpp från flera väderstreck.

Omgivning

Fastigheten erbjuder ett brett serviceutbud i form av hotell, reception, konferenstjänster, gym, restaurang mm. I närområdet finns också ett kompletterande serviceutbud med företag som Scandic Hotell, Lidl, ICA, Friskis och Svettis, Sats, Rusta mfl.

Kommunikationer

Med en direkt anslutning till E4:an ligger fastigheten lättåtkomligt med bil. Härifrån har du endast 25 km tills du är innanför tullarna och Arlanda ligger inom 10 minuters bilfärd. Direktbussen 565X från och till Stockholms City går flera turer om dagen med ca 25 minuters restid. Med bussen som stannar ca 50 meter från fastigheten tar man sig lätt till och från närmaste pendeltågsstationen i Upplands-Väsby.

Övrigt

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Kontakta Annonsör

Fredrik Backlund
+46-8-4023482
Fredrik.Backlund@fastpartner.se


Utvalda lokaler från Fastpartner AB i Upplands Väsby

Liknande lediga lokaler i Upplands Väsby