Norra Bulltoftavägen 65 G

Övrigt, 15 - 30 m2, Malmö

Nu har du chansen att få ett rum på vårt omtyckta trevliga KH Sporren i Hjärtat av Kirseberg. Vi erbjuder bra wi-fi, tillgång 24/7, härliga miljöer i form av konferensrum i olika storlekar, vilrum med 4D massagestol, terrass för lunch/fika i solen. Givetvis mysiga kök och en större matsal samt en härlig atmosfär och "vi" känsla bland sittande hyresgäster. 1 parkeringsplats ingår i hyrans samt givetvis all drift. Det är inte så ofta tillfälle ges att få ett rum hos oss så ta din chans nu. Det ska vara roligt att gå till jobbet :)Härligt gammalt industrihus med mycket själ

Omgivning

Denna fastighet ligger precis vid Beijers park vilket ger dig möjlighet att ta en skön lunchpromenad.
Kort historik om parken:
Parken anlades 1885 av grosshandlarna Gottfried och Lorens Beijer och 1901 övertogs parken av staden, och 1904 öppnades den för allmänheten. År 1908 fastställdes namnet Beijers plantering, vilket ändrades 1936 till det nuvarande. Den anlades ursprungligen på ett flygsandsfält med naturliga kullar. Numera består den av högstammiga bokbestånd, en slåtteräng, damm och generösa gräsytor.
Källa: Wikipedia

Kommunikationer

Skånetrafikens linje 4 har hållplats precis utanför fastigheten. Denna busslinje går med täta mellanrum vilket gör pendlingen mycket smidig.
Kommer du med bil så är det lätt att parkera. Det är gratis parkering på gatorna i området. Föredrar du fast parkeringsplats finns det möjlighet att hyra parkeringsplats inne på gården.

Service

I fastigheten finns livsmedelsbutik.
Är du i behov av mer shopping och riktigt stort utbud av butiker är du nära Värnhemstorget där köpcentrat Entré ligger. Där finns det gott om lunchutbud, frisörer och shopping.

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Kontakta Annonsör

Annika Sjöberg
040-653 25 01
Annika.Sjöberg@fastpartner.se


Utvalda lokaler från Fastpartner AB