Södra Skeppsbron 17

Övrigt, 641 m2, Gävle

Nu finns möjligheten att hyra en fantastisk rymlig kontorslokal i Gävles mest expansiva område, med Gavleån precis utanför fönstret.
Lokalytan är på 641 kvm där kontor sträcker sig över hela 500 kvm med komfort och funktionalitet som smälter samman i en perfekt harmoni. Självklart finns det en takterrass samt relaxavdelning för avkoppling och kreativt arbete, samt dedikerade parkeringsplatser för bekvämlighet.
Denna fastighet är strategiskt belägen nära tågstationen bredvid det spännande området kallad Godisfabriken, som för närvarande genomgår en spännande utvecklingsfas. Godisfabriken är ett industriområde med historiskt värde som omvandlas till en levande stadsdel. Här kombineras möjligheterna till attraktiva bostäder, kommersiell verksamhet, skapandes i en dynamisk och levande gemenskap.
Vill du veta mer om kontorslokalen och området? Kontakta Joakim Delin på 026-123 281 eller

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Kontakta Annonsör

Joakim Delin
026 - 12 32 81
Joakim.Delin@fastpartner.se


Utvalda lokaler från Fastpartner AB