Skip to main content
 
 
 
 
 

Fastigheter
högsta kvalitet på bästa läge

Executive Property äger och förvaltar exklusiva fastigheter i A+ lägen. Vi hyr ut lokaler och lägenheter i bland annat Malmö, Helsingborg, Viken, Köpenhamn och Amsterdam.

Våra fastigheter

Möt framtiden med Executive Property

Vår vision

Vi är en fastighetsägare som satsar långsiktigt och som vet att våra hyresgäster uppskattar trygghet. Hög standard, flexibla lösningar och god service har varit vårt signum i 30 år och vi jobbar vidare i samma anda. Vårt huvudsakliga fokus är kommersiella fastigheter, men vi har så mycket mer. Kika gärna på vårt bestånd av lägenheter, studentlägenheter och parkeringsplatser.

Öresundsregionen är vår hemmaplan och vi finns på välkända adresser. Läget är alltid vad vi kallar A+ och på insidan är det exklusivt och modernt. När du går över tröskeln ska du känna att det är som byggt för just dig.

Ikon växt

Växande verksamhet

Ikon personer

2 000+ hyresgäster

Ikon linjal

70 000 m2 uthyrd yta

Ikon kartnål

Fastigheter på bästa läge

Rätt förutsättningar för ditt företag

Lättillgängligt för kunder, nära till kollektivtrafik eller ökad synlighet? Eller söker du andra värden, som att kunna blicka ut över havet eller ge dig ut på affärslunch i myllret? Genom att hyra rätt lokaler kan ditt företag utvecklas i rätt riktning. Läs mer om våra lediga lokaler och kontor.

Lediga objekt

Lokaler, boende, parkering
– vi har ett brett utbud

Söker du en ny lägenhet med bra läge? Vill du hyra kontor för ditt företag? Letar du efter en lämplig butiks­lokal med strategiskt läge? Eller är du student och letar efter ett bra och modernt boende i city?

Executive Property har mycket att erbjuda. Vi hyr ut lokaler för kommersiell verksamhet, lägenheter, student­lägenheter och parkerings­platser. Vi driver också fjällanläggningen Trillevallen ca 2 mil söder om Åre.

Intresseanmälan

A+ läge, hög standard och moderna lösningar

Vi är nischade på att hyra ut bra lokaler på strategiska lägen. Vi kallar dem A+ för att markera att de verkligen är centralt belägna och garanterat lättillgängliga. Oavsett vad du hyr av oss är det ett stenkast till parkerings­platser samt allmänna kommunikationer som tåg och buss. Lika självklart är det också att det finns service i form av mat­affärer och liknande i lokalens eller boendets omedelbara närhet. För att inte tala om närheten till restauranger, rekreations­områden och fina omgivningar – viktigt även det.

En fastighetsägare att lita på

Vi tänker, agerar och investerar långsiktigt. Vi tror på de fastigheter som vi äger och väljer att köpa in och framtids­planerna är väl förankrade för att fungera i det långa loppet. Det gör att våra hyresgäster kan känna sig trygga och inte behöver oroa sig för plötsliga förändringar.

Här finns vi

Behöver du hyra lokal eller lägenhet? Vi äger fastigheter i flera städer, men erbjuder flest valmöjligheter i Helsingborg och Malmö. Vi driver också flertalet utvecklingsprojekt, som till exempel Gertrudsviks Sjöstad, en ny spännande stadsdel i Västervik nära skog och hav. Läs gärna mer om våra olika fastigheter.

Våra fastigheter

Executive Property Europe AB är ett fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter i A+ lägen i främst Öresundsregionen.

Kontakta oss

Executive Property Europe AB
Hamnplanen 24
263 61 VIKEN
SWEDEN

Tel: 042-490 13 00
E-post:

Copyright © 2023 Executive Property