Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Högsbyvägen 1

Lager, 3500 - 25000 m2, Växjö

Yteffektiv logistik/produktionsanläggning.Ytornas utformning ger ny hyresgäst flera möjligheter att anpassa lager- och produktionsytor efter behov. Med utformning/placering av portar finns det flera möjligheter att få till ett effektivt produktions- och logistikflöde till lastbilar. Fastigheten är totalt på ca 27 000 m². Höglagerdelen har ca 9 meter fritt under balk. Lagerdelen utgör ca 24 000 m². Ytor att hyra från ca 1 500 m². Möjlighet att ta över stallage i lagerdelarna.Kontorsytor samt gott om omklädningsmöjligheter.Området är skyddat och försett med stängsel och gott om rangerytor finns runt hela fastigheten.Säkerhetssystem finns på plats och hela lokalen är utrustad med sprinklers.Fastigheten har även ett gediget skalskydd.

Omgivning

Fastigheten ligger i Räppe, endast 10 minuter utanför centrala Växjö i en blandad bebygelse med bostäder, butik- och logistikfastigheter. Fastigheten har goda kommunikationer med centrala Växjö, närliggande orter samt resten av Sverige med bil, tåg och flyg.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i direkt anslutning till riksväg 30, 25 och 23.

Service

Lunchrestaurang finns i fastigheten intill och centrala Växjö erbjuder ett brett utbud av diverse restauranger från världens alla hörn. Med fem minuters bilfärd via storgatan hittar du en mängd butiker så som JYSK, Plantagen, Elgiganten, Flügger Färg och Lidl. I centrala Växjö finns även en mängd friskvårdsanläggningar och gym.


Kontakta annonsör
Ulrik Rosklint
072-31 99 500
ulrik.rosklint@corem.se


Kontakt

Ulrik Rosklint Ulrik Rosklint
072-31 99 500

ulrik.rosklint@corem.se

Fler lokaler för kontakt


Corem Property group AB

Läs mer om Corem Property group AB och deras 109 lediga lokaler

www.corem.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 240361

Corem Property group AB

Utvalda lokaler från Corem Property group AB


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning