Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Vallvägen

Lager, 275 m2, Uppsala, Ultuna

Enkelt kallförråd om 275 m² med portar.

Stor inhägnad grönyta direkt utanför lokalen som är möjlig för hyresgästen att nyttja.

Möjlighet finns även att bli en del av Green Innovation Park genom att teckna medlemskap. Som medlem i Green Innovation Park blir du en del av vår innovationskultur med forskare, studenter, företag och entreprenörer. Här finns något som passar alla. De olika medlemserbjudandena ser du här: https://www.greeninnovationpark.se/bli-medlem/

Green Innovation Park ligger på SLU:s campusområden i Uppsala och Alnarp. Vi attraherar nyfikna människor och erbjuder en innovationskultur där människor och företag förväntas skapa innovationer för en hållbar framtid.

Med ena benet i akademin och det andra i företagsvärlden vill vi skapa de bästa förutsättningarna för olika kompetenser att mötas och stimulera varandra till nya upptäckter och samarbeten.

Green Innovation Park är en gemensam satsning mellan Sveriges lantbruksuniversitet och fastighetsbolaget Akademiska Hus med stöd från Region Uppsala, Uppsala kommun, Lomma kommun och Europeiska Unionen.

Omgivning

Hela campus Ultuna omges av en fantastisk naturskön parkmiljö med stora grönytor och närhet till åriket, perfekt för rekreation. 2018 tilldelades Ultuna för andra året i rad den prestigefulla Gren Flag Award för de vackra utemiljöerna och förvaltningen av densamma.

Planlösning

Öppen planlösning med avskiljande lättvägg i mitten, kan tas bort om så önskas.

Kommunikationer

Bussförbindelserna är goda från Uppsala city och från Resecentrum går 5 stadsbusslinjer till Ultuna. Även regionbussarna 101 och 804 går till Ultuna. För uppdaterad information och tidtabeller se www.ul.se.

En cykelväg går från Svandammen i centrala Uppsala och söderut i vackra omgivningar längs Fyrisån till Ultuna.

På ca 10 minuter tar du dig med bil från de centrala delarna av Uppsala.

Service

På området finns gott om service såsom restaurang, caféer, foodtrucks, träningsanläggning, närlivs, konferensytor etc. Det pågår en omfattande utbyggnad av bostäder i området.


Kontakta annonsör
Anna Mård
018-683216
anna.mard@akademiskahus.se


Utvalda lokaler från Akademiska Hus Uppsala AB i UltunaLiknande lediga lokaler i Ultuna

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning