Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Almungevägen 35-37

Kontor/Lager, 154 - 330 m2, Uppsala, Fyrislund

Attraktivt läge invid E4:an och nära avstånd till Uppsala centrum. Kontor som erbjuderv omklädning/dusch samt ett kallförråd i direkt anslutning.

Funktionella ytor som erbjuder två bra kontorsrum, en rymlig matsal med pentry samt fina möjligheter till omklädningsrum för både dam och herr.

Lokalen är i genomgående behov av en uppfräschning och fastighetsägaren är positivt inställd till en hyresgästanpassning. Gott om parkeringsytor invid byggnaden.

Nära Ica Maxi med service, goda kommunikationer med buss (250 m) där närmsta hållplats trafikeras av bland annat linje 809 som trafikerar centralstationen.

Anmäl ert intresse sför visning.

Omgivning

I Boländernas handelsområde verkar merparten av Uppsalas varuhandel. Det är därför en livfull stadsdel med attraktiva möjligheter för handels- och industriverksamhet och närheten till centrala Uppsala ger läget ytterligare styrka.

Kommunikationer

Kommunikationerna är goda då områderna Fyrislund och Boländerna är ett nav för Uppsalas handel tack vare det korta avståndet till stadens centrala delar.

Bil Med bil tar du dig med lätthet till lokalen då Almungevägen tar vid från Tycho Hedéns väg, som sedan ansluter direkt till E4an.

Lokalen ligger omkring 25 minuters bilresa från Arlanda flygplats.
Buss Ett flertal busslinjer stannar i närheten och Uppsala centralstation med alla dess förbindelser ligger på cykel- och promenadavstånd.

Service

Angränsande till Fyrislund ligger handelsområdet Boländerna som erbjuder ett brett serviceutbud med närhet till stormarknader, köpcentrum, lunchrestauranger och bank för att nämna några. Exempelvis MediaMarkt, Cervera, Sportson och Hemtex.

Kontakta annonsör
Niklas Norlin

niklas.norlin@nordicpm.se


Nordic PMHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning