Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Veddestavägen 13

Lager, 386 m2, Stockholm, Järfälla

Denna stora lokal har tills nyligen använts som gym och består huvudsakligen av flera stor öppna ytor i ett skyddsrum i fastighetens källarvåning. Lokalen nås via tre entréer, varav en stor bastant skyddsrumsdörr, mot fastighetens källarkulvert - vilken leder till en utvändig lastkaj för smidig logistik.

I lokalen finns även förrådsytor, en f.d. receptionsdel, samt två stora omklädningsrum i varsin ände av lokalen vilka båda är försedda med dusch och WC. Bilderna i annonsen visar lokalen innan den tömts på inredning av den förre hyresgästen, vilket nu är gjort.

Detta är ett bra tillfälle att hyra lagerlokaler till en mycket attraktiv hyresnivå, 900 kr/kvm/år (inklusive kostnader för el, värme och fastighetsskatt), då fastigheten planeras att rivas på sikt för att ge plats åt nya bostäder. Lokalerna hyrs därför ut i befintligt skick, med rivningskontrakt, för 900 kr/kvm/år, utan besittningsskydd, fram till som längst 2018-12-31.

Lokalen består huvudsakligen av flera stora öppna ytor som lämpar sig för lagerhållning, några förrådsrum, ett par omklädningsrum med duschar och WC, samt en yta som använts som reception av den tidigare hyresgästen som nyttjat lokalen som ett gym.

Omgivning

Fastigheten ligger belägen i södra delen av Veddesta, nära Barkarby i Järfälla. Området präglas av företagande, företrädesvis kontor, lätt industri, lager och handel.

I området ligger även nybyggda träningsanläggningen Komethallen med gym, golfhall, bordtennis, innebandy, badminton, squash, samt jätteloppis. Strax intill ligger även Veddestavallens Idrottsplats.

Kommunikationer

Kommunikationsmässigt lägger fastigheten i ett mycket lättåtkomligt läge nära Viksjöleden och ett par minuter från E18.

Strax intill fastigheten huset finns busshållplats för linjerna 178, 541 och 553, som smidigt tar dig till och från bl.a. Barkarby station, Jakobsbergs station, Backlura, Mörby station, Danderyds sjukhus, Helenelunds station, Kista Centrum, Akalla, och Vällingby.

Till Barkarby pendeltågsstation är det cirka 700 meters promenadväg.

Service

I fastigheten finns en lunchrestaurang med buffé, samt ett antal butiker som exempelvis livsmedel, blomsteraffär, frisör, klädesaffär, presentartiklar, m.m.

I närområdet finns fler restauranger, bensinstation, möbelbutik, tvätt, motorfordonshandel, ett flertal yrkesbutiker med varierande inriktning m.m.

Övrigt

Det finns gott om p-platser för hyresgäster och besökare i direkt anslutning till fastigheten.


Kontakta annonsör
Anna Johansson
073-2534612
073-2534612
anna.johansson@nordicpm.se


Kontakt

Anna Johansson Anna Johansson
073-2534612
073-2534612

anna.johansson@nordicpm.se

Fler lokaler för kontakt


Nordic PM

Läs mer om Nordic PM och deras 36 lediga lokaler

www.nordicpm.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 277859

Nordic PM

Utvalda lokaler från Nordic PM i Järfälla


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning