Inga bilder finns för lokal
Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Terminalvägen 4

Lager, 3000 - 8000 m2, Stockholm, Solna

Tomteboda citylogistik, inrymd i den gamla spårhallen, är en lösning främst anpassad för företag med mindre transport- och budbilar som vill röra sig i Stockholms innerstad och kringområden. Fastigheten har goda utrymmen för effektiva lagerutrymmen med flexibla in- och utlastningsmöjligheter och enklare kontor med personalutrymmen.

Omgivning

Från Tomteboda tar du dig snabbt till såväl Stockholms innersta kärna och upp till Essingeleden som ger dig snabb access till adresser utanför tullarna som till hela den marknad Storstockholm omfattar. Det gör Tomteboda citylogistik till ett naturligt nav med goda förutsättningar för effektiva transportlösningar.

Kommunikationer

Kommunalt till Tomteoda tar du dig lätt med T-bana till Västa Skogen eller med buss. Till T-centralen tar det ca 6 min med tunnelbanan. Om du kommer med bil finns det gott om parkeringsplatser, både inne och ute. Området omges av fina promenad- och cykelvägar som bl.a leder till Pampas Marina eller Restaurang Asplund där den välrenommerade kocken Fredric Eriksson välkomnar sina gäster.

Service

Restaurang finns i huset. Cafe och ytterligare restauranger finns i området. Möjlighet till träningsytor finns i fastigheten. Närhet till Solna Centrum och Mall of Scandinavia.

Kontakta annonsör
Komfast AB
08-678 04 00
info@komfast.se


Kontakt

Komfast AB Komfast AB
08-678 04 00

info@komfast.se

Fler lokaler för kontakt


Komfast

Fler lokaler från Komfast

www.komfast.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 295742

Liknande lediga lokaler i Solna

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning