Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Terminalvägen 4

Lager, 3000 - 8000 m2, Stockholm

Stockholms bästa logistikläge. Essingeleden ger dig snabb access till adresser såväl innanför tullarna som resterande Stockholm!

Tomteboda citylogistik, inrymd i den gamla spårhallen, är en lösning främst anpassad för företag med mindre transport- och budbilar som vill röra sig i Stockholms innerstad och kringområden. Fastigheten har goda utrymmen för effektiva lagerutrymmen med flexibla in- och utlastningsmöjligheter och enklare kontor med personalutrymmen.

Omgivning

Från Tomteboda tar du dig snabbt till såväl Stockholms innersta kärna och upp till Essingeleden som ger dig snabb access till adresser utanför tullarna som till hela den marknad Storstockholm omfattar. Det gör Tomteboda citylogistik till ett naturligt nav med goda förutsättningar för effektiva transportlösningar.

Kommunikationer

Kommunalt till Tomteoda tar du dig lätt med T-bana till Västa Skogen eller med buss. Till T-centralen tar det ca 6 min med tunnelbanan. Om du kommer med bil finns det gott om parkeringsplatser, både inne och ute. Området omges av fina promenad- och cykelvägar som bl.a leder till Pampas Marina eller Restaurang Asplund där den välrenommerade kocken Fredric Eriksson välkomnar sina gäster.

Service

Restaurang finns i huset. Cafe och ytterligare restauranger finns i området. Möjlighet till träningsytor finns i fastigheten. Närhet till Solna Centrum och Mall of Scandinavia.


Kontakta annonsör
Linda Strid
08-453 51 11
073-146 31 11
linda.strid@eu.jll.com


Kontakt

Linda Strid Linda Strid
08-453 51 11
073-146 31 11

linda.strid@eu.jll.com

Fler lokaler för kontakt


Jones Lang LaSalle AB

Läs mer om Jones Lang LaSalle AB och deras 33 lediga lokaler

www.jllsweden.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 279599

Utvalda lokaler från Jones Lang LaSalle AB


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning