Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Surbrunnsgatan 36

Lager, 157 m2, Stockholm, Vasastan

Denna lagerlokal i Vasastan har ett unikt läge med garageport mot Surbrunnsgatan, vilket medger smidig hantering av gods samt parkering inne i lokalen.

Lokalen fördelar sig över två våningsplan, varav det övre består av en större lager-/garageyta innanför garageporten i gatuplan, samt ytterligare förråds- och kontorsytor, samt två WC i direkt anslutning en halv trappa upp. Från garageytan leder även en trappa ned till källarplan där det finns en stor lageryta om ca 52 kvm.

Lokalen, som är möjlig att tillträda omgående, hyrs ut i befintligt skick, med korttidskontrakt till som längst 2019-04-30, men med eventuell möjlighet till förlängning. Den totala månadshyran är 15 000 kr/månad exkl. moms.

På övre våningen (gatuplan) finns en stor garage-/lageryta som nås direkt från Surbrunnsgatan via en stor lastport. I anslutning till lagerytan, en halv trappa upp, finns ytterligare förrådsytor, två WC, samt en kontorsyta med stora skyltfönster mot gatan. På nedervåningen (källarvåningen) finns ytterligare lagerytor, som består av en stor öppen yta om ca 52 kvm.

Omgivning

Fastigheten ligger i Vasastan, vid korsningen Surbrunnsgatan/Döbelnsgatan, strax öster om Sveavägen och söder om Vanadislunden.

Området utgörs av typiska innerstadskvarter, till övervägande delar bebyggda med flerfamiljshus, med gott om butiker och restauranger i gatuplan.

Kommunikationer

Kommunikationsplattformen är mycket god då lokalen ligger strategiskt placerad i Vasastan.

Bil: Man tar sig enkelt till Surbrunnsgatan via bl.a. Odenplan, Sveavägen och Valhallavägen.

T-bana: Lokalen ligger på bekvämt gångavstånd från tunnelbanestationerna Rådmansgatan och Odenplan (gröna linjen) och Tekniska Högskolan (röda linjen).

Buss: Det finns gott om busslinjer med hållplatser i nära anslutning till lokalen. Bl.a. på intilliggande Sveavägen, Odengatan och Roslagsgatan.

Service

I Vasastan finns det mycket gott om restauranger och kaféer att välja på, med ett brett utbud för alla smaker och stilar. Allt från hämtluncher från någon av restaurangerna eller mataffärerna i närheten, till affärsluncher hos de välrenommerade krögarna i de intilliggande kvarteren.

Hela Vasastan är försedd med gott om butiker som erbjuder ett brett serviceutbud och det finns även ett flertal hotell, konferensanläggningar och festvåningar, som alla erbjuder sina tjänster till företag med kunder och långväga besökare.

Övrigt

Lagerytan har en garageport mot Surbrunnsgatan, vilket gör det möjligt att parkera fordon direkt i lokalen.


Kontakta annonsör
Anna Johansson
073-2534612
Mobil:
anna.johansson@nordicpm.se


Kontakt

Anna Johansson Anna Johansson
073-2534612
Mobil:

anna.johansson@nordicpm.se

Fler lokaler för kontakt


Nordic PM

Läs mer om Nordic PM och deras 39 lediga lokaler

www.nordicpm.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 290944

Nordic PMHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning