Stormbyvägen 9

Övrigt, 740 m2, Stockholm

Lokal om 740 kvm i två plan
Strategisk fastighet om totalt ca 740 kvm i två plan uthyres (lager+kontor) i Spånga

BESKRIVNING

Stormbyvägen 9 i Spånga är en attraktiv fastighet för uthyrning, med en total yta om 740 kvadratmeter fördelat över två våningar.
Fastigheten är strategiskt belägen i Spånga, med närhet till stora vägnät och Stockholm, vilket gör den till en idealisk plats för verksamheter som söker flexibla och välplacerade utrymmen.

På markplanet finner du en rymlig lagerdel om cirka 370 kvadratmeter. Här möts besökare av en delvis inhägnad fastighet med stängsel som ger både säkerhet och avskildhet. Den generösa takhöjden på ca 3,7 meter skapar en luftig känsla och ger möjlighet till effektiv vertikal förvaring.
Flera portar längs fastighetens båda ändar underlättar in- och urlastning av gods och material, vilket är en fördel för logistikinriktade verksamheter.

Det övre planet, som nås med en lasthiss, har samma yta som markplanet och är flexibelt utformat för olika ändamål. Här finns möjlighet till kontorsutrymmen, köksanläggningar, omklädningsrum och lagerförvaring, vilket gör att det passar för olika verksamheters behov.
Dessutom erbjuder fastigheten gott om parkeringsutrymme och smidiga faciliteter för in- och urlastning av varor. Detta gör fastigheten ännu mer attraktiv för företag som behöver hantera logistik och distribution på ett effektivt sätt.

VISNING/KONTAKT

Vänligen respektera säljarens / hyresvärdens önskemål om bokad visning.
För mer information eller visning av objektet, hör av er till Locus Advice genom kontaktformuläret eller ring Tim Ringdahl Liljegren på tel 08-558 094 41.

Växeln är öppen helgfria vardagar mellan 08.30-17.00
Locus Advice tel 08-558 094 40

LOCUS ADVICE IN BRIEF

Locus Advice är ett fastighetskonsultbolag med fokus på kommersiella fastigheter och lokaler.
Vi arbetar med lokaluthyrning, lokalöverlåtelser samt projektuthyrning. Vi representerar även hyresgäster som vill ha hjälp med sitt lokalsökande.

Genom etablerade samarbeten med både stora och små fastighetsägare har vi tillgång till ett stort utbud av lokaler utöver vad vi kan marknadsföra i vår egen regi. Via dessa samarbeten kan vi med stor sannolikhet hjälpa er hitta den lokal ni söker efter.

Kontakta Annonsör

Locus Advice
08-558 094 40
kontakt@locusadvice.se


Utvalda lokaler från Locus Advice AB

Liknande lediga lokaler