Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Nettovägen 13

Lager, 4795 m2, Stockholm, Veddesta

I Veddesta industriområde erbjuder vi från januari 2019 en fin kyl- och frysanläggning om totalt 4 795 kvm, tidigare hyresgäster är Linas Matkasse och Polfärskt Bröd.Lagerytan som omfattar ca 3 000 kvm har en takhöjd på ca 5,5 meter med ca 17 meter mellan pelarna. I Lagerdelen finns ett entresolplan om ca 300 kvm som är utrustat med kontorsrum, tillhörande konferensrum, 2 stycken omklädningsrum och stort lunchrum.Kyllagret är ca 1 200 kvm, varav 156 kvm är frys lager. Utöver det finns även ett mindre fristående kyllager om ca 65 kvm. Lagerbyggnaden har 13 stycken motordrivna ridåportar samt ett antal lastbryggor.På fastighetens område finns det gott om rangerytor och parkeringsplatser, området är inhägnat och har en motordriven körgrind.Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor!

Omgivning

Fastigheten ligger belägen i Veddesta industriområde i norra Stockholm, ca 20 km från Stockholm city. Området domineras av lätt industri, lager och handel.

Kommunikationer

Med ett utmärkta läge alldeles intill E18 tar bilresan drygt 25 minuter in till Stockholm City och 30 minuter till Arlanda flygplats. Väljer ni att resa med lokaltrafiken så går ett flertal bussar i närområdet som smidigt tar er till Jakobsberg, Helenelund och Barkarby station (pendeltåg), Kista Centrum, Mörby Centrum och Vällingby (blå, röd och grön tunnelbanelinje).

Service

I närområdet finns det ett flertal lunchrestauranger, bensinstationer, mindre affärsverksamheter och träningsanläggningar. Inom några kilometers avstånd finns även Barkaby handelsplats, Veddesta Centrum samt Jakobsbergs Centrum med ett stort utbud av restauranger, shoppingmöjligheter och servicebutiker.


Kontakta annonsör
Roland Aoun
08-50385365
roland.aoun@corem.se


Corem Property group ABHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning